Με το Search Engine Marketing δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη

ΜΕΤΡHΣΤΕ ΚAΘΕ ΣΑΣ ΒHΜΑ

Δείτε πώς πηγαίνουν οι διαφημίσεις σας
Με το Search Engine Marketing μπορείτε να δείτε πόσοι χρήστες είδαν τη διαφήμισή σας, πόσοι επισκέφθηκαν το site σας ή πόσοι αγόρασαν από το Eshop σας. Μπορείτε ακόμα να στοχεύσετε χρήστες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Τεστάρετε τις διαφημίσεις σας
Στο Search Engine Marketing έχετε τη δυνατότητα να τεστάρετε τις διαφημίσεις σας και να κρατήσετε τις καλύτερες ώστε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση όλης της καμπάνιας.
Διαχειριστείτε το budget σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Ξέροντας την απόδοση της κάθε διαφήμισης αλλά και τις πωλήσεις που σας φέρνει, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με βέλτιστο τρόπο το διαθέσιμο budget.

ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ

Σε Η/Υ , tablets και smartphones, αν οι λέξεις που αναζητούνται ταιριάζουν με τις λέξεις-κλειδιά σας , η διαφημισή σας θα εμφανιστεί πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ – είτε για να επισκεφτεί τη σελίδα σας , είτε για να καλέσει στην επιχείρησή σας . Με εκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά στο Google, μπορείτε να σιγουρέψετε πως οι πελάτες σας θα προσέξουν την εταιρεία σας , σκεφτείτε την προσφορά και λάβετε δράση.

Προσεγγίστε τους κατάλληλους πελάτες.

Με εκατομμύρια σελίδες, blogs, και Google websites όπως το Gmail και το YouTube, το Google Display Network φτάνει το 90% των χρηστών του Internet παγκοσμίως.

Διαφοροποίηση στην προβολή της διαφήμισης σας

Ανάλογα το μέσο που χρησιμοποιεί περισσότερο ο πελάτης μπορούμε να τον προσεγγίσουμε μέσω:

  • Απλού Κειμένου
  • Google Mail
  • Banner σε sites
  • Διαφημίσεων σε εφαρμογές

Display ads explained.

Η χρήση των Google Ads είναι πολύ απλή!

  • Επιλέξτε τη μορφή και δημιουργείστε τη διαφήμισή σας.
  • Αποφασίστε που θα τρέξουν οι διαφημίσεις σας.
  • Ορίστε τον προϋπολογισμό σας.

Μην σταματάτε να βελτιώνεστε.

Μετρήστε τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας και καταλάβετε το κοινό είναι πιο δεκτικό. Είτε επιζητείτε αύξηση πωλήσεων, είτε λήψη περισσότερων κλήσεων, τα Adwords σας βοηθούν να μετρήσετε την απόδοση της καμπάνιας σας ώστε να κάνετε προσαρμογές και να επιτύχετε τους στόχους σας.