Η δύναμη των Κοινωνικών Δικτύων

τη Relay πιστεύουμε στα κοινωνικά δίκτυα και στην αναγκαιότητα να υπάρχει σωστή παρουσία σε αυτά για κάθε επιχείρηση. Κυρίως όμως πιστεύουμε στις ευκαιρίες ανάπτυξης και προσέγγισης νέων πελατών μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να «εκμεταλλευτείτε» αυτά τα δίκτυα για την επικοινωνία και την προώθηση της εταιρίας σας και των υπηρεσιών/προϊόντων σας.

Τα κοινωνικά δίκτυα σας προσφέρουν άμεση επαφή με το κοινό σας, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί του μέσω σχολίων και περιεχομένου και κυρίως μπορείτε να κάνετε στοχευμένες καμπάνιες βασιζόμενοι στη σωστή ανάλυση των δεδομένων.

Στη Relay διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι όλες οι πλατφόρμες κατάλληλες για κάθε επιχείρηση και γι’ αυτό το λόγο πάντα προτείνουμε καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα που πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τους στόχους της εταιρείας σας.

Πάνω από 15% των χρηστών του Internet αναζητούν υπηρεσίες και επιχειρήσεις μέσω των Social Media. Eπιπλέον, οι περισσότεροι έχουν την τάση να αξιολογούν μια επιχείρηση βασιζόμενοι στην παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντική η σωστή παρουσία μια εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στη Relay μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η παρουσία της εταιρείας σας θα είναι η καλύτερη δυνατή!

Τα Social Media αφορούν όλες τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Οι μεγαλύτερες εταιρείες χρησιμοποιούν τα Social Media σας βασικό κομμάτι της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, είτε για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους είτε για να αυξήσουν το Brand Awareness μεταξύ του κοινού που τις ενδιαφέρει.

Εμείς στη Relay θα θέσουμε μαζί σας τους κατάλληλους στόχους για την εταιρεία σας και θα σχεδιάσουμε το καλύτερο πλάνο ενεργειών ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους αυτούς.

Μέσα από την κατάλληλη επιλογή ενεργειών και τη συνεχή ανάλυση των αποδόσεων τους θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας σας.

Μια ολοκληρωμένη παρουσία στα Social Media περιλαμβάνει και μια σωστή στρατηγική που αφορά την πληρωμένη διαφήμιση. Η σωστή υλοποίηση μιας πληρωμένης διαφήμισης θα βοηθήσει την εταιρεία σας να δημιουργήσει μια ζωντανή κοινότητα και στο τέλος να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Στόχος μας στη Relay δεν είναι να φτάσουμε οποιοδήποτε κοινό και τελικά να εξελιχθούν οι καμπάνιες σε Spam, αλλά βασικός μας στόχος είναι να προσεγγίσουμε το κατάλληλο κοινό στόχο το οποίο θα βοηθήσει την εταιρεία σας να επιτύχει τους στόχους της από την παρουσία της στα Social Media.

Σαν εταιρεία επενδύουμε στην επιτυχία της εταιρείας σας και στην μακροχρόνια και αποδοτική παρουσία σας στα Social Media.